tv-gids-kiezen-v2

Nederland kent veel verschillende tv gidsen en daarom is het lastig om een geschikte tv gids te kiezen. Alle tv gidsen bieden een uitgebreid programma overzicht aan, maar toch zijn er onderlinge verschillen. Voordat wij hier op ingaan is het eerst belangrijk om te weten waar je naar op zoek bent. Aan de hand van deze blog willen wij jou helpen met een passende tv gids.

Hoe wil je de tv gids lezen?

Een televisiegids is niet voor iedereen geschikt. Als je digitale televisie kijkt, dan beschikt je televisie ook over een digitale gids op de televisie zelf. Dit is geschikt als je een paar uur vooruit wilt kijken en nog niet weet wat je wilt kijken. Heb je behoefte aan meer overzicht? Dan is een tv gids geschikt. Het is vervolgens belangrijk om te weten hoe jij de tv gids leest. Lees je de tv gids liever vanaf je telefoon of vind je het fijn om een fysieke tv gids in de handen te hebben? Dit is iets wat je voor jezelf moet beantwoorden.

Ga jij voor een scherpe prijs?

Ben je voornamelijk op zoek naar een duidelijke tv gids voor een scherpe prijs? Dan kan je het beste kiezen voor MAX Magazine, TVFilm, TV Krant of EO Visie. Dit zijn de goedkoopste televisiegidsen met zowel een normale abonnement als bij een aanbieding.

Kies je Christelijke tv gids?

Als je op zoek bent naar een Christelijke tv gids, dan kom je al gauw uit bij EO Visie. Dit is het grootste Christelijke tijdschrift van Nederland met een uitgebreide programma overzicht. Een alternatief is de NCRV Gids dat ook een Christelijke tv gids is.

Zoek je een tv gids met een grote lettertype?

Onder de ouderen zijn de tv gidsen het populairst. Daarom zijn er 2 televisiegidsen die daarom een grotere lettertype gebruiken, zodat de teksten voor iedereen goed leesbaar zijn. Het gaat hier om MAX Magazine en TV Krant. Heb je dus moeite om de traditionele tv gids te lezen? Kies dan voor één van deze 2 merken.

Informatie over de tv gidsen

Avrobode is een zeer toegankelijke tv gids dat voor iedereen geschikt is en is rijk gevuld met inhoud. De gids staat dicht bij de omroep van AVROTROS.

EO Visie is de grootste Christelijke tijdschrift van Nederland met een uitgebreide tv gids en een betrokken doelgroep.

KRO Magazine richt zich op 40-plussers en in het bijzonder met een Katholieke achtergrond. Het blad maakt nieuwsgierig en bericht over actualiteit, amusement, film en kunst.

MAX Magazine richt zich op 50-plussers en hanteert een grotere lettertype. Verder is MAX Magazine de grootste tv gids van Nederland. Dit is ook de goedkoopste tv gids in de losse verkoop.

Mikro Gids focust zich op 50-plussers. De tv gids wordt in het zwart/wit gedrukt. Verder is Mikro Gids een erg dikke gids met veel informatie.

NCRV Gids is een Christelijke tv gids met een sterke mening en is modern vormgegeven. De focust ligt op vrouwen van 50 jaar of ouder.

Televizier heeft een zeer groot bereik, maar de focus ligt op zowel mannen als vrouwen tussen de 20 en 49 jaar. Het blad heeft verder veel extra rubrieken en entertainment.

Totaal TV is het meest complete tv gids van Nederland met een programma overzicht van 105 zenders. Ook vind je in het blad veel informatie over de verschillende streamingdiensten.

TrosKompas is een uitgebreide omroepblad van AVROTROS en krijgt een steeds groeiende aanbod van Netflix, Videoland, NLZiet, NPO Plus, Disney+, Apple TV, Pathé Thuis, Amazon Prime en meer. Deze tv gids is ideaal voor de streamers.

TV Krant is het goedkoopste en meest overzichtelijk omroepblad van Nederland. Het complete programma overzicht per dag vind je op 2 pagina’s. Ook vind je in dit blad een ruime aanbod aan on-demand rubrieken en kijktips.

TVFilm is ideaal voor de filmliefhebber van alle leeftijden. TVFilm biedt veel recensies en informeert over het nieuwste filmaanbod.

Varagids is een algemene tv gids met een zeer breed publiek. Iedereen kan met deze tv gids uit de voeten. Ook zijn de artikelen in de tv gids voor iedereen geschikt.

Veronica Magazine is de bekendste en dikste tv gids van Nederland. Het blad staat boordevol entertainment, fashion, interviews en heeft een duidelijk programma overzicht.

VPRO Gids heeft een grote focus op hoogopgeleiden en behandelt thema’s zoals geschiedenis, wetenschap, jeugd, cultuur (literatuur, alternatieve popmuziek, film) en documentaires.

Ben jij al wat wijzer geworden van de verschillende tv gidsen?

Vorige aanbiedingTVFilm 2 jaar voor slechts €72
Volgende aanbiedingWat is de grootste tv gids?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in