Wat is de grootste tv gids?

0
1917
grootste-tvgidsv2

In Nederland vind je verschillende tv gidsen, maar wat is uiteindelijk de grootste tv gids van Nederland? Om deze vraag voor jullie te beantwoorden hebben wij gekeken naar de oplage van de verschillende tv gidsen. Hieronder vind je een lijst met de oplages per tv gids.

TV GidsenOplage
MAX Magazine186.594
Mikro Gids174.454
TrosKompas158.900
Veronica Magazine156.923
VPRO Gids138.384
Varagids135.107
NCRV Gids111.115
TVFilm 93.619
Avrobode86.139
EO Visie73.511
Televizier66.898
TV Krant 59.811
KRO Gids58.225
Totaal TV31.733
De cijfers zijn uit 2020. Wij zullen deze pagina jaarlijks updaten, zodra de nieuwe oplages bekend zijn.

MAX Magazine is het grootst

Max Magazine is de grootste tv gids van Nederland en heeft Veronica van de troon gestoten. Ook Mikro Gids en TrosKompas zijn erg populair onder lezers. Het grote voordeel van MAX Magazine is ook dat de prijs erg scherp is. Zij zijn namelijk niet alleen de grootste tv gids van Nederland, maar ook de goedkoopste. Wil je het een keer proberen? Je kan eenvoudig een gratis proefnummer aanvragen.

Kleinste tv gids van Nederland

Ook valt uit bovenstaande tabel goed af te lezen wat de kleinste tv gids van Nederland is. Dit is overduidelijk Totaal TV van de Persgroep. De tv gids wordt 2 wekelijks bezorgd en pakt het dan ook anders aan dan de traditionele tv gidsen. Is dit de reden? Het is in ieder geval moeilijk te verklaren.

Tv gidsen zijn minder populair

Het is goed te merken dat tv gidsen steeds minder populair zijn. Bijna alle tv gidsen hebben daarom ook te maken met een krimp. Enkel MAX Magazine laat een groei in leden zien. Zij pakken het ook net even iets anders. Wil je een abonnement op MAX Magazine? Bekijk dan hier alle MAX Magazine aanbiedingen.

Veronica Magazine verliest terrein

Jarenlang is Veronica Magazine de grootste tv gids van Nederland geweest. Nu staan zijn nog maar op de 4e plaats. MAX Magazine mag zich de grote winnaar noemen. Wij zijn dan ook erg benieuwd wat Veronica gaat doen om leden terug te winnen.Wij zien in ieder geval al één grote verschil en dat is de naamswijziging naar Veronica Superguide. Wat zal de toekomst brengen? Voor een proefabonnement kan je deze pagina bezoeken.

Vorige aanbiedingWelke tv gids past bij mij?
Volgende aanbiedingWat is de beste tv gids app?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in