Wat is de beste tv gids app?

0
2534
populairste-tv-gids-apps

Televisiegidsen zij nog altijd ontzettend populair. In 2020 hadden nog ruim 1.5 miljoen mensen een abonnement op één of meerdere tv gidsen. Daarnaast worden er ook nog altijd losse nummers verkocht van o.a. TrosKompas en MAX magazine. Wil je echter de televisiegids via je telefoon of tablet bekijken? Dan ben je vast nieuwsgierig wat de beste tv gids apps zijn. Dit brengen wij voor je in kaart.

Dit zijn de populairste tv gids apps

1TVgids.nl

De grootste en populairste tv gids app van Nederland is die van tvgids.nl. Met meer dan 1 miljoen downloads is dit de meest gebruikte tv gids app. De app is gratis en brengt dagelijks een overzichte programma overzicht. Ook vind je in de apps tips voor on demand zenders zoals Netflix en Disney+.

Downloads: 1+ miljoen

2Superguide TVgids

De tweede tv gids app op onze lijst is de Superguide TVgids van Veronica Uitgeverij. Dit is een zeer populaire en uitgebreide tv gids app met alles over tv, films en series. Het leukste is natuurlijk dat de app gratis is! 

Downloads: 500K+

3Gids.tv

De derde tv gids app is Gids.tv van Talpa Network. Deze app krijgt misschien niet veel sterren, maar is wel erg overzichtelijk en duidelijk. Je kan eenvoudig zien wat er op de televisie te zien is, maar je kan ook zien wat de rest van de week brengt. 

Download: 50K+

4TV gids Nederland

Tot slot willen wij onze lijst eindigen met TV Gids Nederland van Gianluca Cisana. De app krijgt goede reviews, maar het aantal installaties van de app zijn ook een stuk lager. Het valt ons voornamelijk op dat er een aantal zender ontbreken. Wellicht dat ze dit in de toekomst nog gaan aanpakken. De app is verder wel erg handig en overzichtelijk.

Downloads: 10K+

Meer tv gidsen apps

In bovenstaande lijst vind je een overzicht van onze populairste tv gids app, maar er zijn natuurlijk nog veel meer apps verkrijgbaar. Wij merken echter dat bovenstaande apps het beste werken. Kies daarom een app uit bovenstaande lijst als je graag een tv gids app wilt gebruiken. Een uitzondering hierop is wanneer je een abonnement hebt op een tv gids. De tv gidsen met een app zijn Veronica Superguide, Varagids en de VPRO Gids.

Vorige aanbiedingWat is de grootste tv gids?
Volgende aanbiedingGratis proefnummer van Visie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in