Home TV Gids Aanbiedingen VPRO Gids aanbiedingen

VPRO Gids aanbiedingen

Met een VPRO Gids aanbieding bespaar je flink op de tv gids. Wij zetten alle VPRO Gids aanbiedingen voor je op een rijtje met een gratis kado of een flinke korting. Ook is het mogelijk om een proefabonnement af te sluiten. Wij helpen je met het vinden van een korting.

De VPRO Gids digitaal

De VPRO Gids is ook digitaal beschikbaar middels een app. Aan de hand van de app kan je ook digitaal bekijken wat er op de televisie is. Zelfs als je geen abonnee bent is de app erg handig met interessante artikelen, puzzels en kijktips.

vpro-gids-10weken

VPRO Gids 10 weken voor €10. Stopt automatisch!

De VPRO Gids is één van de goedkope televisiegidsen in Nederland. Zo kan je voor slechts een tientje kennismaken met de VPRO Gids. Hiervoor...
vpro-gids-aanbieding-boek

Gratis boek van de toekomst bij 1 jaar VPRO Gids

Met de VPRO Gids word je wekelijks op de hoogte gebracht van de nieuwste films, boeken, muziek, media en wetenschap. Uiteraard vind je het...

Over VPRO Gids

VPRO Gids is een Nederlands weekblad dat televisie- en radiolijsten, evenals culturele en sociale artikelen, interviews, recensies en achtergrondartikelen biedt. Het tijdschrift wordt uitgegeven door de VPRO-omroep, die een publieke omroep is in Nederland die televisie- en radioprogramma's produceert die gericht zijn op kunst, cultuur en journalistiek.

VPRO Gids werd voor het eerst gepubliceerd in 1971 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire en gerespecteerde culturele tijdschriften in Nederland. Het tijdschrift behandelt een breed scala aan onderwerpen, van populaire televisieprogramma's tot diepgaande artikelen over literatuur, muziek, film en theater. Het is ook bekend om zijn kritische en onafhankelijke journalistiek, waarmee het vaak controversiële onderwerpen aanpakt en debatten stimuleert.

VPRO Gids overzicht

  • Wekelijks bezorgd
  • Ook digitaal beschikbaar
  • Veel extra artikelen

VPRO Gids opzeggen?

Het opzeggen van de VPRO Gids kan zowel telefonisch via 088-2058888 of per e-mail via publieksservice@vpro.nl.