Home TV Gids Aanbiedingen Veronica Magazine aanbiedingen

Veronica Magazine aanbiedingen

Wil je een proefabonnement afsluiten op Veronica Superguide (voorheen Veronica magazine)? Dan vind je onze Veronica Superguide aanbiedingen op deze pagina. Je vindt hier proefabonnementen en normale abonnementen. Veronica Superguide is dan ook jouw gids in de jungle van programma’s, films en series.

Dikste tv gids van Nederland

De Veronica Superguide is de leukste en dikste tv gids van Nederland met veel interviews, filmtips, recensies, gadgets, mode en meer. Het blad is een volledig entertainment blad met natuurlijk een uitgebreide programma overzicht van al jouw zenders.

veronica-magazine-proberen

Ontvang 1 gratis nummer van Veronica Superguide

Het televisieblad Veronica Superguide kan je nu gratis proberen. Via deze aanbieding ontvang je één gratis nummer via Kiosk. Het gaat natuurlijk om het...
veronica-superguide-aanbieding

Veronica SuperGuide 4 weken voor €6,99. Stopt automatisch!

Veronica Magazine heet voortaan Veronica Superguide. Wil de dit blad een keer proberen? Maak dan slim gebruik van deze aanbieding en sluit een voordelig...

Over Veronica Magazine

Veronica Superguide, oftewel Veronica magazine, is een wekelijkse entertainment blad met een uitgebreide programma overzicht, reportages, puzzels, strips, interviews, films, muziek, sport, lifestyle en nog veel meer. Zoals je leest is de tv gids goed gevuld met verschillende rubrieken. Iedereen kan er daarom wel mee uit de voeten. Daarnaast is Veronica Superguide ook digitaal op je smartphone of tablet verkrijgbaar. Via de app kan je tot wel 3 maanden terugkrijgen. Wil je dus een abonnement afsluiten op Veronica magazine/ Veronica Superguide? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Veronica Magazine overzicht

  • Elk kwartaal Veronica Superguide special
  • Wekelijks bezorgd
  • Boordevol entertainment
  • Toegang tot digitale edities
  • Bekendste tv gids van Nederland

Veronica Superguide opzeggen?

Wil je Veronica Superguide opzeggen? Dan adviseren wij de klantenservice te bellen op het telefoonnummer 088-5500252.

Wat kost Veronica Superguide?

Losse nummer: €2,39
Per jaar: €106,60

Bekijk alle prijzen