Home TV Gids Aanbiedingen Varagids aanbiedingen

Varagids aanbiedingen

Mp>Wil je voordelig kennismaken met Varagids? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzamelen alle Varagids aanbiedingen zodat jij de tv gids voordelig in huis kan krijgen. Je vindt hier proefabonnementen, normale abonnementen of abonnementen met kado. Hieronder vind je onze acties.

Varagids is ook digitaal

Met een abonnement op de Varagids krijg je ook toegang tot de digitale versie van de tv gids. Download de app en bekijk de tv gids ook vanaf je mobiel of tablet. Zo kan je altijd zien wat er op de televisie te zien, maar ook de artikelen zijn online te lezen.

varagids-gratis-nummer

Gratis 1 nummer van Varagids (stopt automatisch)

Heb jij de Varagids al eens gelezen? Via deze actie kan je het een keer gratis proberen. Na aanvraag ontvang je het nieuwste nummer...
varagids-46korting

1 jaar Varagids met 46% korting

Wil je ook wekelijks op de hoogte blijven van alle films, series en programma op de televisie? Neem dan nu een voordelig abonnement op...

Over Varagids

Varagids is een wekelijks tv gids en onderdeel van BNNVARA. Bij het afsluiten van een abonnement ontvang je dan ook gratis een BNNVARA lidmaatschap. De tv gids bestaat voor de helft uit aankondigingen voor televisie en radio en voor de helft uit journalistieke artikelen over cultuur, actualiteit, sport, entertainment en meer. Varagids is dus veel meer dan een simpele tv gids. Dit is dan ook de reden waarom de Varagids populair blijft.

Varagids overzicht

  • Wekelijks bezorgd
  • Columns van BN’ers
  • Iedere maand 50% korting op 5 e-books
  • Varagids ook op Blendle
  • Tot 50% korting of cadeau

Varagids opzeggen?

De snelste manier om de Varagids op te zeggen is telefonisch via 0900-0123. Het is ook mogelijk om je opzeggen te e-mailen naar contact@varagids.nl.