Home TV Gids Aanbiedingen Varagids aanbiedingen

Varagids aanbiedingen

Mp>Wil je voordelig kennismaken met Varagids? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzamelen alle Varagids aanbiedingen zodat jij de tv gids voordelig in huis kan krijgen. Je vindt hier proefabonnementen, normale abonnementen of abonnementen met kado. Hieronder vind je onze acties.

Varagids is ook digitaal

Met een abonnement op de Varagids krijg je ook toegang tot de digitale versie van de tv gids. Download de app en bekijk de tv gids ook vanaf je mobiel of tablet. Zo kan je altijd zien wat er op de televisie te zien, maar ook de artikelen zijn online te lezen.

varagids-1jaar-aanbieding

1 jaar Varagids met 42% korting

Mis nooit meer je favoriete films, series en programma's op televisie! Neem nu een voordelig abonnement op de Varagids en ontvang de tv-gids een...
varagids-gratis-nummer

Gratis 1 nummer van Varagids (stopt automatisch)

Heb jij de Varagids al eens gelezen? Via deze actie kan je het een keer gratis proberen. Na aanvraag ontvang je het nieuwste nummer...

Over Varagids

Varagids is een Nederlands televisie- en radiomagazine dat eigendom is van de VARA-omroep, die in Nederland programma's produceert op het gebied van nieuws, actualiteiten, amusement, cultuur en documentaires.

Varagids biedt wekelijks televisie- en radioprogrammering, evenals filmrecensies, interviews, columns en achtergrondartikelen over diverse onderwerpen. Het tijdschrift is gericht op een breed publiek en biedt informatie over populaire televisieprogramma's, series en films, maar ook over documentaires, nieuwsprogramma's en achtergrondprogramma's.

Varagids staat bekend om zijn kritische en onafhankelijke journalistiek en biedt vaak diepgaande en goed onderbouwde artikelen over actuele en maatschappelijke kwesties. Het tijdschrift heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en waardevolle bron van informatie en inspiratie voor mensen die geïnteresseerd zijn in televisie en radio in Nederland.

Varagids is opgericht in 1925 en heeft sindsdien een belangrijke rol gespeeld in de Nederlandse mediawereld. Het tijdschrift is nog steeds een belangrijk medium voor de VARA-omroep om haar programma's te promoten en haar publiek te informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van televisie en radio.

Varagids overzicht

  • Wekelijks bezorgd
  • Columns van BN’ers
  • Iedere maand 50% korting op 5 e-books
  • Varagids ook op Blendle
  • Tot 50% korting of cadeau

Varagids opzeggen?

De snelste manier om de Varagids op te zeggen is telefonisch via 0900-0123. Het is ook mogelijk om je opzeggen te e-mailen naar contact@varagids.nl.