Home TV Gids Aanbiedingen TVFilm aanbiedingen

TVFilm aanbiedingen

Ben je ook een filmliefhebber? Dan wil je de beste films natuurlijk niet missen. Met een abonnement op TVFilm hoeft dit niet meer. In de tv gids ontvang je namelijk veel kijktips voor films en series. Wil je een abonnement afsluiten? Maak dan zeker gebruik van onze TV Film aanbiedingen voor de hoogste kortingen.

Elke 2 weken bezorgd

TVFilm wordt elke 2 weken bezorgd. Dit betekent dat je 2 weken vooruit kan kijken wat er op de televisie te zien is. Dat lukt je niet met de digitale gids van je televisie. Kijk jij ook veel televisie? Neem dan een abonnement op TVFilm.

tvfilm-aanbieding-tvgids

TVFilm 1 jaar voor slechts €33 (40% korting)

Neem nu een voordelig abonnement op TVFilm en betaal slechts €33 voor een jaarabonnement. Dit is omgerekend een korting van maar liefst 40%. Hiervoor...
tvfilm-aanbieding-tvgids

TVFilm 2 jaar voor slechts €66

TVFilm voor 2 jaar is nog goedkoper! Zo betaal je slechts €66 voor maar liefst 52 nummers. TVFilm wordt namelijk 1 keer per 2...

Over TVFilm

De tv gids TVFilm is een televisie en film gids in één. Naast een uitgebreide programma overzicht vind je in het blad ook veel filmnieuws en tips. Zo weet je altijd wat er in de bioscoop te zien is en welke film op de tv je niet moet missen. Dit maakt TVFilm anders dan andere televisiegidsen. Doordat de tv gids elke 2 weken wordt bezorgd is de tv gids maar liefst 130 pagina’s dik. Het eerst blad verscheen in 2004, maar inmiddels heeft de tv gids circa 93.000 leden. Wil je een abonnement afsluiten? Maak dan gebruik van onze TVFilm aanbiedingen.

TVFilm overzicht

  • Elke 2 weken 130 pagina’s
  • Overzicht van 76 programma’s
  • Veel kijktips voor films en series
  • 4x gratis Blijtijds Magazine

TVFilm opzeggen?

TVFilm kan je telefonisch opzeggen via het telefoonnummer 035 - 672 69 70. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.