Home TV Gids Aanbiedingen TVFilm aanbiedingen

TVFilm aanbiedingen

Ben je ook een filmliefhebber? Dan wil je de beste films natuurlijk niet missen. Met een abonnement op TVFilm hoeft dit niet meer. In de tv gids ontvang je namelijk veel kijktips voor films en series. Wil je een abonnement afsluiten? Maak dan zeker gebruik van onze TV Film aanbiedingen voor de hoogste kortingen.

Elke 2 weken bezorgd

TVFilm wordt elke 2 weken bezorgd. Dit betekent dat je 2 weken vooruit kan kijken wat er op de televisie te zien is. Dat lukt je niet met de digitale gids van je televisie. Kijk jij ook veel televisie? Neem dan een abonnement op TVFilm.

tvfilm-abonnemen-2jaar

TVFilm 3 jaar abonnement met 43% korting

TVFilm is nu ook verkrijgbaar in een 3-jarig abonnement. Je ontvangt dan 3 jaar lang 43% korting op je abonnement. Deze tv-gids biedt een...
tvfilm-38korting

TVFilm 1 jaar voor slechts €38 (38% korting)

Neem nu een voordelig abonnement op TVFilm en betaal slechts €38 voor een jaarabonnement. Dit is omgerekend een korting van maar liefst 38%. Hiervoor...
tvfilm-abonnemen-2jaar

TVFilm 2 jaar voor slechts €72

Voor slechts €72 kun je 2 jaar lang genieten van TVFilm met maar liefst 52 nummers. Met bezorging elke 2 weken en minimaal 130...

Over TVFilm

TVFilm is een Nederlands televisie- en entertainmentmagazine dat één keer per twee weken wordt uitgegeven. Het televisieblad biedt een uitgebreide gids met televisieprogrammering, filmrecensies, interviews, en achtergrondartikelen over diverse onderwerpen.

TVFilm richt zich voornamelijk op een breed publiek van tv-kijkers en filmliefhebbers en biedt informatie over populaire televisieprogramma's, films en series. Het magazine bevat ook columns, interviews met acteurs en regisseurs, en exclusieve previews van nieuwe shows en films.

TVFilm heeft een reputatie opgebouwd als een toonaangevend tijdschrift op het gebied van televisie en film in Nederland. Het magazine biedt betrouwbare informatie en diepgaande analyses van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van televisie en film.

TVFilm is opgericht in 2006 en is sindsdien uitgegroeid tot een populaire en veelgelezen bron van informatie en inspiratie voor tv-kijkers en filmliefhebbers in Nederland.

TVFilm overzicht

  • Elke 2 weken 130 pagina’s
  • Overzicht van 76 programma’s
  • Veel kijktips voor films en series
  • 4x gratis Blijtijds Magazine

TVFilm opzeggen?

TVFilm kan je telefonisch opzeggen via het telefoonnummer 035 - 672 69 70. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.