Home TV Gids Aanbiedingen Totaal TV aanbiedingen

Totaal TV aanbiedingen

Wil je ook weten wat er op de televisie, Netflix en Videoland te zien is? Dan is een abonnement op Totaal TV wat voor jou. Zij bieden het meest uitgebreide programma overzicht rondom tv en de streaming diensten aan. Maak gebruik van onze Totaal TV aanbiedingen en sluit voordelig een (proef)abonnement af.

Totaal TV via je mobiel of tablet

Totaal TV beschikt over een app via Tijdschrift.nl en daarmee is de tv gids ook via je mobiel en tablet beschikbaar. Wil je dus snel kijken wat er op de tv te zien is, maar heb je de tv gids niet bij de hand? Geen probleem met Totaal TV! Probeer het eens met één van onze aanbiedingen.

totaaltv-met-cadeau

1 jaar Totaal TV met cadeau en 8% korting

Grijp nu de kans en neem een jaarabonnement op Totaal TV! Bij dit abonnement ontvang je niet alleen gratis 2 dierentuin tickets, maar profiteer...
totaal-tv-proefabonnement

Totaal TV 4 nummers voor €4. Stopt automatisch!

Neem nu een voordelig proefabonnement op Totaal TV en ontvang 4 nummers voor slechts €4. Na 4 nummers stopt de levering automatisch. In elk...

Over Totaal TV

Totaal TV pakt het anders aan dan traditionele tv gidsen. Zo brengen zij slechts 1 keer per 2 weken de tv gids uit, maar dit is dan wel een extra dik nummer. Je kan dan twee weken vooruit kijken welke films, programma's of series op de televisie te zien zijn. In Totaal TV vind je een programma overzicht van maar liefst 105 zenders en ook de streamingdiensten hebben een prominente plek in de tv gids. Hierbij kan je natuurlijk denken aan o.a. Netflix en Videoland.

Totaal TV richt zich voornamelijk op een breed publiek van tv-kijkers en biedt informatie over populaire televisieprogramma's, series en films. Het magazine bevat ook recensies van de nieuwste films en series, interviews met bekende tv-persoonlijkheden, en exclusieve previews van nieuwe shows en films.

Totaal TV overzicht

  • Tweewekelijks tv-gids
  • 105 digitale zenders
  • Toegang tot digitale editie(s)
  • Streamingdiensten zijn aanwezig

Totaal TV opzeggen?

Wilt je Totaal TV opzeggen? Dan kan dit telefonisch op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via het telefoonnummer 088-550 0250. Houd rekening met een maand opzegtermijn.