Home TV Gids Aanbiedingen Televizier aanbiedingen

Televizier aanbiedingen

Geniet nu 1 of 2 jaar lang van Televizier met wekelijks minstens 150 kijktips en een programma overzicht van 93 zenders. Sluit je abonnement af via ons en profiteer direct van verschillende Televizier aanbiedingen. Zo blijf je altijd op de hoogte van alles rondom programma’s, films en series.

Wekelijks 150 kijktips in Televizier

Weet jij nooit wat je moet kijken? Dan helpt Televizier jou in het maken van een keuze. Zo brengt de tv gids wekelijks maar liefst 150 kijktips. Dit kunnen programma’s zijn of filmtips. Zo hoef je nooit meer te zappen, maar kan je eenvoudig de tv gids pakken. Natuurlijk wel met korting bij gebruik van onze aanbiedingen.

televizier-aanbieding-2jaar

Televizier 2 jaar lang voor slechts €79,80

Wil je ook 2 jaar genieten van de tv gids Televizier? Gebruik dan deze aanbieding en betaal slechts €79,80 voor maar liefst 104 nummers....
televizier-50aanbieding

Televizier 1 jaar lang met 50% korting

Met Televizier geniet je een jaar lang van een helder en overzichtelijke tv gids. Zij bieden een programma overzicht van maar liefst 93 zenders...

Over Televizier

Televizier is zowel een tijdschrift als tv gids in één blad. Met een uitgebreide programma overzicht van 93 zenders en maar liefst 150 kijktips per week is Televizier natuurlijk erg populair. Het blad biedt echter veel entertainment aan met veel achtergrondverhalen. Dit maakt het blad veelzijdig. Toch behoort Televizier tot de kleinere tv gidsen van Nederland. Zij verliezen jaarlijks veel leden en hebben in 2020 nog slechts 66.000 lezers.

Televizier Gouden Ring

Televizier is vooral bekend van de Gouden Televizier-Ring. Dit is een jaarlijkse prijs georganiseerd door Televizier. Zo kiest het publiek de beste tv programma, tv-man en tv-vrouw van het jaar. Het wordt jaarlijks groot uitgepakt en uitgezonden door de AVROTROS.

Televizier overzicht

  • Wekelijks bezorgd
  • 150 kijktips
  • 93 zenders
  • De Gouden Televizier-Ring
  • 4x gratis Blijtijds Magazine

Televizier opzeggen?

Televizier kan je alleen telefonisch opzeggen door te bellen met 035 - 672 68 50.