Home TV Gids Aanbiedingen NCRV Gids aanbiedingen

NCRV Gids aanbiedingen

Wil je 1 of 2 jaar lang genieten van de NCRV Gids? Maak dan gebruik van onze aanbiedingen. Zo profiteer je van kortingen tot wel 45%. Na het afsluiten van een abonnement ontvang je het blad vervolgens wekelijks op de deurmat. Hét blad voor iedereen die net even wat verder kijkt.

ncrv-gids-3jaar-aanbieding

3 jaar NCRV Gids met 50% korting

Je ontvangt maar liefst €147,87 korting bij een 3-jarig abonnement op de NCRV Gids. Dit is omgerekend een korting van maar liefst 50%. Met...
ncrv-2jaar-aanbieding

NCRV Gids 2 jaar met 50% korting

Profiteer nu van 50% korting op de NCRV Gids. Zo lees jij 1 of 2 jaar lang NCRV Gids voor slechts 95 cent per...
ncrv-1jaar-aanbieding

NCRV Gids 1 jaar met 48% korting

Ben je op zoek naar een tv gids? Kies dan voor de NCRV Gids. In de NCRV Gids vind je een helder programmaoverzicht met...

Over NCRV Gids

NCRV staat voor de Nederlandse Christelijke Radio Vereniging. Zij brengen wekelijks een mediablad uit met een uitgebreide programma overzicht van radio en televisie. Zo blijf je altijd op de hoogte van alles rondom media. Het blad wordt uitgegeven door AKN, de gezamenlijke uitgever van AVRO, KRO en NCRV. Dit is ook de reden waarom de abonnementen even duur zijn.

NCRV Gids biedt een uitgebreide gids met televisieprogrammering, filmrecensies, interviews, en achtergrondartikelen over diverse onderwerpen. Het magazine richt zich voornamelijk op een breed publiek van tv-kijkers en biedt informatie over populaire televisieprogramma's, films en series, maar ook over nieuws, sport en lifestyle.

NCRV Gids overzicht

  • Verrassende kijktips
  • Wekelijks bezorgd
  • 4x per jaar gratis Blijtijds
  • Bijzonderende columns
  • Helder programmaoverzicht
  • Nu met 45% korting

NCRV Gids opzeggen?

De NCRV Gids kan je eenvoudig telefonisch opzeggen via het nummer 035 – 672 68 80 of online via het opzegformulier (na inlog).

Wat kost Televizier?

Losse nummer: €1,65
Per jaar: €92,34

Bekijk alle prijzen