Home TV Gids Aanbiedingen Mikro Gids aanbiedingen

Mikro Gids aanbiedingen

Bespaar nu op Mikro Gids en maak slim gebruik van onze Mikro Gids aanbiedingen. Zo kan je een 1- of 2-jarig abonnement afsluiten met korting. Mikro Gids wordt in het zwart geprint en bespaart hiermee flink wat kosten. Hierdoor is Mikro Gids ook uitgegroeid tot één van de grootste tv gidsen van Nederland.

mikro-gids-3jaar-abonnement

53% korting op Mikro Gids voor 3 jaar

Kies nu voor een 3-jarig abonnement op Mikro Gids en ontvang maar liefst 53% korting op je abonnement. Met Mikro Gids haal je een...
mikrogids-2jaar-aanbieding

Mikro Gids 2 jaar met 51% korting

Bij een 2-jarig abonnement op Mikro Gids ontvang je een korting van 51%. Mikro Gids is zonder blabla en duurdoenerij. Je ontvangt gewoon wekelijks...
mikrogids-1jaar-aanbieding

Mikro Gids 1 jaar lang voor €39

Met Mikro Gids hoef je nooit meer te zappen! Mikro Gids is namelijk een helder, eenvoudig en overzichtelijke tv gids. Door het kleurgebruik is...

Over Mikro Gids

Mikro Gids is een wekelijks televisiegids die zich richt op het aanbieden van een volledig overzicht van alle televisieprogramma's die in Nederland worden uitgezonden. Naast de programma's biedt Mikro Gids ook achtergrondinformatie, interviews met bekende Nederlanders, filmtips, kruiswoordpuzzels en andere puzzels.

Mikro Gids is een handig hulpmiddel voor mensen die op zoek zijn naar een overzicht van de televisieprogramma's van de komende week. De gids is georganiseerd op tijd en dag, en biedt informatie over de zender, de naam en de inhoud van elk programma. Hierdoor kunnen lezers snel en gemakkelijk vinden wat ze willen kijken.

Naast het tijdschrift heeft Mikro Gids ook een online platform waarop dagelijks nieuws, achtergrondverhalen en extra informatie wordt gepubliceerd. Hierdoor kunnen lezers op elk moment van de dag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en kunnen ze extra informatie vinden over programma's die in de gids worden vermeld.

Mikro Gids is een belangrijk medium voor mensen die op zoek zijn naar een overzicht van de televisieprogramma's en biedt daarnaast extra informatie en entertainment voor de lezers.

Mikro Gids overzicht

  • Wekelijks bezorgd
  • Onderdeel van KRO
  • Inclusief 4 keer Blijetijds Magazine
  • Eenvoudig en overzichtelijk

Mikro Gids opzeggen?

Mikro Gids kan je telefonisch opzeggen via het nummer 035 - 6726880 op werkdagen van 09:00 tot 17:00. Ook kan je online het opzegformulier invullen (na inlog).

Wat kost Televizier?

Losse nummer: €1,65
Per jaar: €92,34

Bekijk alle prijzen