Home TV Gids Aanbiedingen Avrobode aanbiedingen

Avrobode aanbiedingen

Wil je niets van de televisie missen? Neem dan een voordelig abonnement op Avrobode. Wij verzamelen alle aanbiedingen en abonnementen van Avrobode. Zo ontvang je tot wel 45% korting op de tv gids.

Avrobode Abonnementen

Wij verzamelen alle Avrobode abonnementen zodat jij daar niet meer naar hoeft te zoeken. Wij houden alle aanbiedingen en abonnementen goed in de gaten zodat jij als eerste op de hoogte bent van een nieuw abonnement.

avrobode-2jaar-aanbieding

Avrobode 2 jaar lang voor €89

Laat elke week Avrobode op de deurmat vallen voor slechts 88 cent per week. Met deze aanbieding profiteer je van 51% korting. Zo lees...
avrobode-1jaar-aanbieding

Avrobode tv gids 1 jaar met 49% korting

Avrobode biedt een overzichtelijk programma overzicht aan met achtergrondverhalen en interviews bij tv programma's. Zo blijft je met de Avrobode altijd op de hoogte...
avrobode-3jaar-aanbieding

3 jaar Avrobode met 53% korting

Bevalt de tv gids van Avrobode goed? Neem dan direct een 3-jarig abonnement. Je betaalt eenmalig €129 en ontvangt vervolgens wekelijks de tv gids...

Over Avrobode

AVROBODE is een Nederlands televisie- en omroepblad dat wekelijks wordt uitgegeven door de AVROTROS-omroep. Het blad bevat informatie over televisie- en radioprogramma's, filmrecensies, en achtergrondverhalen over bekende Nederlandse persoonlijkheden en omroepen.

Naast de reguliere editie is er ook een digitale editie beschikbaar voor abonnees, en biedt AVROBODE speciale edities aan rondom evenementen zoals het Eurovisie Songfestival. Het blad organiseert ook regelmatig lezersacties waarbij abonnees kans maken op prijzen zoals reizen en concertkaartjes.

Met een abonnement op AVROBODE blijf je op de hoogte van alle interessante en relevante programma's op televisie en radio, en kun je profiteren van speciale aanbiedingen en lezersacties.

Avrobode overzicht

  • Wekelijks bezorgd
  • Tot 53% welkomstkorting
  • 4x gratis Blijtijds magazine
  • Overzichtelijke programma overzicht
  • Actuele tv nieuws
  • Achtergrondverhalen

Avrobode opzeggen?

Avrobode opzeggen kan telefonisch via 035 – 672 68 50 op werkdagen tussen 09:00 en 17:00. Ook is er een online opzeggingsformulier.

Wat kost Avrobode?

Losse nummer: €1,65
Per jaar: €91,19

Bekijk alle prijzen