losse-nummers

Een losse tv gids is een handige optie voor mensen die geen behoefte hebben aan een abonnement op een televisiegids, maar wel graag willen weten wat er op tv te zien is. Een losse tv gids kun je kopen bij de meeste supermarkten en boekhandels, maar ook online bestellen. Het voordeel van een losse tv gids is dat je zelf kunt bepalen wanneer je deze wilt kopen, zonder vast te zitten aan een abonnement.

Alle losse tv gidsen

Er zijn diverse tv gidsen die los verkrijgbaar zijn in de winkel, zoals:

  1. Veronica Magazine €2,50
  2. Televizier €1,65
  3. TV Krant €0,99
  4. Max Magazine €0,99
  5. Avrobode €1,45
  6. TrosKompas €1,39
  7. Mikro Gids €1,25
  8. VARAGids €1,39
  9. Totaal TV €1,70 (2 weken)
  10. TVFilm €2,10

Let op: prijzen variëren per winkel! Primera heeft de meeste keuze aan losse nummers, maar ook bij Albert Heijn of Jumbo kan je terecht. Koop je elke week een tv gids? Dan is een abonnement goedkoper! Zeker als je onze tv gids aanbiedingen gebruikt.

Hier koop je losse tv gidsen

Deze tv gidsen zijn verkrijgbaar bij de meeste supermarkten, boekhandels en tabakswinkels. Vaak liggen ze bij de kassa of bij de tijdschriftenafdeling. Naast deze bekende tv gidsen zijn er ook nog diverse regionale tv gidsen en thematische tv gidsen verkrijgbaar. Het aanbod van losse tv gidsen kan per winkel en per regio verschillen.

Losse tv gidsen bieden vaak overzichten van televisieprogramma’s en films voor een bepaalde periode, variërend van een week tot een maand. In de gidsen vind je per dag en per tijdslot een overzicht van de programma’s die op dat moment worden uitgezonden, inclusief een korte beschrijving van de inhoud van de programma’s. Dit maakt het gemakkelijk om snel een keuze te maken uit het aanbod van televisieprogramma’s en films.

Een voordeel van losse tv gidsen is dat je ze gemakkelijk mee kunt nemen. Zo kun je tijdens een treinreis, in de wachtkamer of op het strand snel zien welke programma’s er op dat moment worden uitgezonden. Bovendien zijn losse tv gidsen vaak voordelig geprijsd, waardoor het een betaalbare manier is om op de hoogte te blijven van het televisieaanbod.

Kortom, als je op zoek bent naar een flexibele en voordelige manier om op de hoogte te blijven van het televisieaanbod, dan zijn losse tv gidsen zeker het overwegen waard. Je kunt ze gemakkelijk kopen en meenemen, en ze bieden een handig overzicht van het televisieprogramma’s en films die op dat moment te zien zijn.

Vorige aanbiedingTop 10 gratis tv-gidsen
Volgende aanbiedingTV Gidsen vergelijken in één oogopslag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in